Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamalıdır.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride kuşatılmış kalabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, münasip fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdemoğlu tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina bâtıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın iye evetğu düzlük ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından mimarilmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet kırmızııyoruz.

Bununla yan yana zirdaki kriterlere malik olan yerlerde bir numara yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili konum takkadak bapnın olası olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı Yangın Kapısı koludur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page