The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının ve daha birgeniş yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle esenlandığını öğrenmek kadar baş durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Dairesel tasavvur, kadem izini en aza indirirken verimkâr amudi harekete izin verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar için kullanışlı bir intihap haline getirir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı sertya kapanmaktadır.

Yangın kapısı anif ve dayanıklı bir kuruluşya sahiptir ve çabucak dokunca görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı pencere takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil gestalt simultane kapının kabil olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen yerlere ve skorlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan Yangın Kapısı ve kuruluşnıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tamamlanmak; dayanıklı, bedii kapılara en munis fiyatlarla sahip yürütmek için İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama malumat alabilirsiniz.

Report this wiki page